Je website is jouw online visitekaart


Nieuwe website nodig?

Ik maak deze graag

  • Website in WordPress
  • Domeinnaam, hosting en e-mail
  • Huisstijl en logo
  • Maatwerk
  • Alles in goed overleg

Het is belangrijk dat jouw website bij je past


Een passende website


Je kent het wel, websites die niet passend bij de ondernemer en waarbij je moet zoeken naar het aanbod. Of verouderd, geen duidelijke huisstijl of niet mobiel proof.

Tegenwoordig haken klanten dan snel af. Je klant scant binnen 5 seconden of jouw aanbod iets voor hem of haar is.

Het is dus belangrijk dat je website past. Bij jou, je aanbod en bij je klant.

Nieuwe website


Heb jij nog geen website?
Of een verouderde website die niet naar wens is?

Ik regel in een handomdraai je domeinnaam, e-mail adressen en hosting pakket. Je krijgt uiteraard alle inlog gegevens zodat je nooit afhankelijk bent van mij.

Als je nog geen huisstijl hebt begin ik met het maken van een brandboard. Samen kiezen we kleuren, lettertypes en stijl.

WordPress


Ik maak websites in WordPress.
WordPress is gratis en er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

WordPress is gemakkelijk in gebruik waardoor je ook zelf gemakkelijk aanpassingen en aanvullingen kunt schrijven en maken. Ideaal want je wilt niet voor elke nieuwe foto afhankelijk zijn van je website bouwer.
Wanneer gewenst leg ik je uit hoe je de site zelf kunt bijhouden.

Elke websitemaker is uniek en neemt zijn of haar eigen kwaliteiten mee.
Mijn ervaring als ondernemer helpt jou. Ik maak namelijk niet alleen je site, maar denk ook mee over je aanbod, je doelgroep en je marketing strategie.
Ik ben van alle markten thuis, website maken, SEO, huisstijl en organisatie. Wanneer nodig schakel ik met een ICT’er, grafisch vormgever of SEO specialist.
Ik ben de spin in het web zodat de eenheid bewaakt blijft.

Dat hangt af van hoe groot en complex de website is. Een gemiddelde website is zo’n 20 uren werk mits teksten en foto’s aangeleverd worden.
Ik schrijf met liefde teksten voor je en kan ook een fotograaf inschakelen.
Mijn uren besteding kun je altijd realtime inzien zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Het helpt als de maker van je website je product én jou goed begrijpt. Spreekt mijn website je aan? Ik maak graag vrijblijvend kennis om te kijken of we een match zijn. Dat kan onder het genot van een kop koffie, of met een telefoon- of zoomgesprek.

Mijn uurtarief is 70 euro. Ik werk niet met pakketten omdat het website maken maatwerk is. Laat me weten wat je zoekt en ik kan je een prijsopgave sturen.
Mijn uren besteding kun je altijd realtime inzien zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat is jouw verhaal?


Leuke ondernemers gezocht!

Portfolio

Cremers’ Pleats

Zo leuk dat dorpsgenoten Henk en Roëlle mij benaderden toen ze graag een website wilden voor hun bed and breakfast Cremers’ Pleats. Uiteraard is deze site niet compleet zonder mooie sfeerfoto’s. Die waren er genoeg, van de prachtige tuin en mooie pipowagen.
De website bevat een handig real time reserveringssysteem, informatie over de accommodaties en tips voor uitjes in de omgeving.

Website: Cremerspleats.nl

Ecstatic North

Inge betrok me bij het opzetten van een festival in Bellingwolde. Op mijn advies werd er een nieuwe naam gegeven aan de organisatie van Ecstatic Dance Groningen. Onder de naam Ecstatic North worden nu niet alleen de dansavonden in Groningen georganiseerd, maar ook festivals en retraits op andere mooie locaties.
Ik maakte een website, zette een facebookpagina op en een pagina voor de verkoop van tickets via Hipsy.
Natuurlijk ben ik begonnen met het ontwikkelen van een herkenbare huisstijl. Credits voor het maken van logo en visuals zijn voor Mia Arneric.
Website: Ecstaticnorth.com
Facebook

Ofjeworstlust.eu

Toen André Hofman van Slagerij Hofman en de webshop Ofjeworstlust.eu bij mij kwam werd er nog niet gewerkt met nieuwsbrieven en Social media. Zonde want Ofjeworstlust leent zich bij uitstek voor klantinteractie. Ik zette een Facebook en Instagram account op en creëer content.
De nieuwsbrief schrijf ik elke maand en zorgt voor een mooie piek in de bestellingen.
Daarnaast heb ik automatische mailing ingesteld gemaakt zodat nieuwe nieuwsbrieflezers een mail ontvangen, en ook klanten die hun bestelling niet afronden. Dit verhoogt de conversie.
De bestaande websites heb ik aangevuld met meer tekst en goede SEO zoekwoorden.
Regelmatig denk ik mee met acties en nieuwe producten. Waaronder de beter leven 2 sterren metworst van duurzamer varkensvlees.
Op mijn advies is Hofman overgestapt naar een meer voordelige verzender. Ik heb deze aanpassing vervolgens georganiseerd.
Website: Ofjeworstlust.eu
Facebook
Instagram

SchotseHooglanders.nl

Dit mooie bedrijf startte ik met mijn toenmalige partner in in 2011. We begonnen met verkoop van natuurvlees in de regio, maar maakten al gauw de overstap naar een webshop met landelijke verzending.
Mijn taak was de aansturing, automatisering, marketing en communicatie.
Tussen 2011 en 2022 zette ik website, nieuwsbrieven, gedrukte media en sociale media in om klanten te bereiken. Met groot succes. We groeiden in 10 jaar tijd uit naar een toekomst bestendig bedrijf met meer dan een miljoen omzet per jaar.
Authentiek blijven, altijd een stapje verder gaan en persoonlijke aanpak waren de succesfactoren.

Vragen over opzetten van een webshop? Ik kan je verder helpen. Als je gaat werken met een webshop dan heeft dit ook gevolgen voor je communicatie, voorraadbeheer en werkwijze.

Website: SchotseHooglanders.nl
Facebook
Instagram